Rólam

Na de ki ez a lány? 19 éves főállású álmodozó unikornis. Másodállásban ír és a Budapesti Műszaki Egyetem lelkes gólyája. Építészmérnök és író lesz és mind a kettőben a legjobb. Természetesen egyszerre, mert a türelem a gyengék kifogása, én mindent és azonnal akarok.

Alapvetően optimista embernek tartom magam, de néha elkapnak a sötét felhők, akkor reszkess világ, mindenkinek megmondom a magamét. Mindemellett annyira emocionális vagyok, hogy a kedves kommentektől rendszeresen könny szökik a szemembe, volt már példa pityergésre is. (Ha ki akarod próbálni, csak bátran hagyj pár bátorító szót odalent, a könnyeket palackozva postázom is)

Az emberi családom mellett van egy szerető rókacsaládom is, akikre mindenben számíthatok, illetve a többi bloggertől is rengeteg pozitív visszajelzést kapok, imádok ebbe a közösségbe tartozni. A fő támaszom pedig a csodás partnerem, neki köszönhetitek, hogy mostanában egyszer se akartam bezárni a blogot.

Mindezek mellett ismerkedem a fotózással, a növényeimet híres írókról nevezem el, a könyvespolcom pedig havonta átrendezem, hogy elférjenek az új kincsek.

Röviden ennyi, de ha bárkit érdeklik még rólam információk, az alábbi helyeken megtaláltok, illetve dobjatok meg a blog facebook oldalán egy üzenettel, bárkivel bármiről szívesen beszélgetek ♥

criszi@criszi.hu

Instagram

Facebook-is-testing-out-a-new-button-2ask button500px-button

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.