Blogregények

Szürke világ, ahol a kék eget csak ünnepnapokon látni, a dízel vasút, a függő metró és az új autók hadserege befeketíti az eget. A technika száguld, de a természet lassan lemaradozik. Ebben a világban nem könnyű boldogulni, főleg ha az ember egy tizenkilenc éves fiatal nő, akinek minden álma, hogy vadászpilóta lehessen az amerikai hadsereg soraiban. Nem törődve a társadalom lenézésével, a családjára hozott szégyennel Ruby elindul Los Angelesbe, a sereg legfőbb légvédelmi bázisára, kezében egy névvel, aki biztosíthatja neki a jövőjét, hogy apja nyomdokaiba lépjen. Az álmodozó lány színes légballonja hamar kipukkan, elutasítás és lenéző nevetés fogadja.
Ő azonban úgy dönt, nem megy haza, fülét farkát behúzva, helyette munkát vállal a bázis szerelőműhelyében. Épp, hogy beleszokik új életébe és beilleszkedik új családjába, amikor a bázist katasztrofális támadás éri. Minden az, aminek látszik? Vagy még a saját szemünknek sem hihetünk?

Tovább a történethez >>


Borító2Az emberek mindig is akarták a tökéletest. Tökéletes gyermekeket, tökéletes házat, tökéletes életet. És bizony a tökéletes háborúkat a tökéletes katonákkal. Az Intézet, egy szigorúan titkos laboratórium, éveket ölt különböző emberkísérletekbe, hogy megalkothassák a hibátlan embert. Gyermekek százainak az elméjét roncsolták össze, nem számított semmilyen áldozat a siker elérésének érdekében. A szenvedés és a kín felett szemet hunytak a magasztos célért.
421 is egyike volt az Intézet kísérleteinek. De ő különleges volt. Ő sikeres volt. Egy sikeres kísérlet, vagyis több évtizednyi munka kifizetődése. Intelligencia, hibátlan érzékek, gyorsaság és mérhetetlen erő összpontosult benne, így már csak egy utolsó beavatkozást kellett volna elvégezni rajta. Meg kellett volna fosztani őt a saját akaratától. Azonban a terv meghiúsult hála a Csoportnak, akik az utolsó pillanatban kimentették a fiút az Intézet karmai közül.
Egy év telik el aztán látszólagos békességben, amikor a Csoportot egy új információ rázza meg. De, hogy mi az pontosan? És mit lép 421 amikor élete talán legnehezebb választása elé állítják?

BEFEJEZETT

Tovább a történethez >>


BorítóEgy ezüst villanás suhan keresztül az öreg fatörzsek között. Átugrik egy csörgedező pataktok, majd egy aprócska rét közepén megáll. Az vad magasra emeli a fejét, bundájába beletép a feltámadó szél. Változás és vész ígérte van a levegőben, de a farkas még nem tudja, mikor csap le pontosan.
Félhold egyetlen célja, hogy szabad legyen. A Sebhelyes minden áron a halálát akarja, de ennyivel nem elégszik meg. Megszállottan próbálja megtörni az Ezüst farkas büszke lelkét, akkor is ha egész életét erre kell áldoznia. Kettejük végtelennek tűnő párbajának egyszer vége kell hogy legyen. De még koránt sem elkönyvelt a győzelem.

BEFEJEZETT

Tovább a történethez >>