VISSZATÉRT A LIDÉRCKIRÁLY

Szép jó estét mindenkinek, remélem készen álltok arra, hogy velem tartsatok néhány borzongató percre!

Bizony, nem kell mindjárt hanyatt esni, jól látjátok! Én vagyok az, Bajan a lidércek legdélcegebbje, az egyetlen és utánozhatatlan számítógéplidérc! A borzongatás és fekete mágia éjszakájára visszatértem hozzátok, drága alattvalóim, hogy szórakoztassalak benneteket!

Kiástam nektek azonnal két rövid történetet, hogy ma este a kedélyeiteket borzolhassam, így hát kapaszkodjatok meg a bögréitekbe és szeretteitekbe, kezdődik a félelem és hideglelés!

Az első ajánlatom egy 100 szavas kis szellemjárás, aki már ezt se bírja, attól el is köszönünk az estére. Nem hiányzik nekem, hogy itt halottakat kelljen takarítanom. Nem mintha nem sóznám rá Criszire, de na. Szegénynek annyi dolga van az egyetemen, hogy még rám sincs ideje, bevallom egy cseppet még sajnálom is. Szóval nem terhelném őt halott olvasók eltakarításával.

 


–Halló!
–Hideg van.
–Tessék? Elnézést, szerintem téves…
–Esik az eső.
–Nem értem mit akar!– Az ablakon besütő napot hirtelen kitakarja egy szürke felhő, az asztalon pihenő, pár napja lepréselt, vörös faleveleket felkapja egy váratlan huzat. Az ablak zárva. Kiráz a hideg. –Én most leteszem.
–Gyere! Keress meg!
–Elég! –az ujjaim görcsösen markolják a kagylót, a faleveleket nem ereszti a szél, táncolnak a konyhakő felett. Kintről, mintha gyereknevetést hallanék és cukrozott alma illata terjeng a levegőben, ami hozzáragad a bőrömhöz.
–A te hibád!– Az édes illat fojtogat, a hideg verejték hozzátapasztja a pulcsit a hátamhoz. –Nem számít, hazataláltam.
Elered az eső.


Szóval, ki az a bátor aki még velünk tartott? Remélem mindnyájan, különben nem vagytok rá méltóak, hogy engem szolgáljatok!  Én úgy érzem Criszi már rövid úton is ért a tarkón lévő pihék megborzolásához, hát ami még most következik! Épp, hogy több mint 300 szó, de higgyetek nekem, kétszer is átgondoljátok utána a világ változásait!

Aki elég bátor az kattinthat…

Borzongatóan szép estét mindenkinek!
Bajan, a fenséges

Mese egy fekete éjszakáról

 

  1 comment for “VISSZATÉRT A LIDÉRCKIRÁLY

  1. Babu
    2017-10-31 at 19:37

    Hey-heyy, Bajaan! *visszafogva magát meghajol*
    Üdv újra itt!
    Criszinek üzenem, hogy igazán borzongatóak és szépek lettek a kis történetek ❤

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.