Mondoconos visszatérő debütálás

Sziasztok!

Nem tudom közületek hányan ismerik a Mondocon rendezvényét, ami évente négyszer (télen, tavasszal, nyáron és ősszel) kerül megrendezésre a Hungexpo területén. Ez az a rendezvény, ahol a magyar animés világ, kiegészülve a gamerekkel, kpoperekkel, a könyvmolyokkal, és természetesen minden elvetemülttel aki jól érzi magát a cosplayesek színes forgatagában, összegyűlik kikapcsolódni egyet.

Én is harmadszor látogattam már ki a rendezvényre, (egyébként a könyvmoly és elvetemült kategóriába sorolom magam) és idén sem csalódtam.

Külön öröm volt számomra az idén első alkalommal megrendezésre került novella író verseny, amire előzetesen kellett beküldeni a munkákat. Két kategóriában lehetett nevezni, Fanfiction illetve Original témában alkothattunk. Aki már kicsit is kiismeri magát a blogon tudja hogy nem vagyok nagy fanfic író, erős fenntartásaim vannak vele kapcsolatban, így evidens, hogy én egy saját történettel neveztem.

Természetesen itt se volt olyan egyszerű dolga az embernek, a szervezők különböző inspirációkat adtak meg, amik közül egyet szervesen be kellett építeni a történetbe. Az én választásom egy gyönyörű rajzra esett, ami egyből megindított benne valamit. Nem is hagytam veszni az ihletet, ami mostanában sajnos elég sokszor messzire elkerült, és tollat (vagyis billentyűzetet) ragadtam. A novella alapjául szolgáló képet ezen a linket tudjátok elérni: Artgerm – The Peacock Queen

Az instagram illetve facebook követőim előtt pedig már nem titok a nagy eredmény, amit most veletek is megosztok: A hercegnő aki soha nem létezett címet viselő novellám első helyezést ért el a kategóriájában. Elképesztően nagy megtiszteltetés volt számomra felmenni a színpadra és átvenni az oklevelet és a csodálatos ajándék csomagot (amit köszönök a felajánlóknak♥)
Tényleg nagyon kellett nekem most ez a siker, hogy folytatni tudjam az írást, mert mostanában rengeteg kétség gyötört ezzel kapcsolatban. Így viszont megvan az a lendület, ami a folytatáshoz kell, hamarosan újabb írásokkal jelentkezem 😉

Most pedig, nem szaporítva tovább a szót, büszkén prezentálom nektek a novellám:

A hercegnő aki soha nem létezett

Aki pedig esetleg nem látta volna, íme egy kis mini galéria a conról és a nyereményeimről
Ölel mindenkit: Criszi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.