Még van új a Nap alatt

Sziasztok!

Bezony, mindenki jól látja, ez itt egy vadi új bejegyzés. Egész hihetetlennek tűnik, nem igaz? Még nekem is az, senki ne aggódjon. Az elmúlt egy hónapban, amióta leérettségiztem, igyekeztem felkészülni technikailag, összeszedni a gondolataimat, hogy újra be tudjam indítani itt az életet, hiszen a blog még mindig az egyik legfontosabb dolog számomra. Amint láthatjátok majd a közeljövőben, apróbb változtatások lesznek eszközölve a külső megjelenésben, az új képet a főoldalon már most megcsodálhatjátok, és azt is megsúgom, hogy több menü új fejléce is készül jelenleg Wondern3rd keze alatt. Ez azért külön izgalmas, mert így lassan de biztosan a blog külsejét is annyira a sajátomnak érezhetem majd, mint a tartalmakat.

Na de nem érkeztem üres kézzel sem, jelenleg egy dieselpunk blogregényen dolgozom, aminek ugyan még nem találtam meg a tökéletes címet (általában azok az utolsó pillanatban szoktak eszembe jutni) de készült hozzá egy nulladik fejezet. Ez annyit jelent, hogy egy kis epizódról van csupán szó, amit azért írtam, hogy könnyebben megismerjem/kiismerjem a saját karaktereim. Semmilyen befolyással nincs a valódi történetre, nem is kapcsolódik hozzá azon kívül, hogy kik a szereplői. Mégis úgy döntöttem, szeretném megosztani veletek is ezt a kis apróságot, egyrészt, hogy ne üres kézzel érkezzek vissza ide, másrészt, nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre, az első benyomásaitokra. Remélem számíthatok rá, hogy megosztjátok velem a gondolataitokat!

Olaj csöpögött a műhely padlójára, a tartály már majdnem egy hete szivárgott. Az ütemes csipp-csöpp lassan az őrületbe kergetett mindenkit, de akkora volt a forgalom, hogy senkinek nem akadt még két szabad pillanata a hatalmas bádog tartály befoltozására.
– Mei! Hol vannak a P-38-as gép papírjai? Már megint elkeverted őket valahova, nem igaz, hogy nem tudsz ilyenre odafigyelni! – a szőke tornádó végigsöpört a tervrajzok között, alkatrészekről és motorokról készült skiccek hullottak az olajos padlóra.

Tovább olvasom >>

Egyébként, most hétvégén színházban jártam, Wondern3rd társaságában. A Madách színházban néztük meg a Szerelmes Shakespeare című darabot, és emberek én imádtam! Aki olvasgatja a blogot egy ideje, az tudja rólam, hogy mennyire szeretek színházba járni, a Madáchban is jártam már korábban (akkor a Betörő az albérlőm című vígjátékot láttam az osztályommal) de ez a darab teljesen magába szippantott arra az időre, amit a nézőtéren töltöttünk. Azért is írok most erről, mert nem csak maga a színdarab volt az ami lenyűgözött, de maga a színház is. Feltöltött inspirációval a már említett regényhez a gyönyörű falfestményeivel és csillárjaival. Remélem hasznosítani is tudom majd ezeket a benyomásokat, érzéseket, így mihamarabb munkához is látok, nem itt szaporítom a szót, helyett inkább íme egy kis képgaléria az estéről.

Ölelek mindenkit
Criszi

  2 comments for “Még van új a Nap alatt

  1. 2017-07-16 at 21:45

    Hey heeyyy, csillámpooor, dejó hogyitt vaagy! ✨
    Alig várom azokat a képeket Chibitől, és a fejléc (vagy mi a szösz) annyira hangulatos lett :3

    • 2017-07-16 at 22:01

      Köszönöm és hamarosan érkeznek majd azok is ❤ :3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.