Már azt hittétek, hogy nem, de mégis: blog KARÁCSONY!

Szép jó estét mindenkinek!

Remélem a szentesét mindenki családi körben tölti a fenyőfa alatt, de ha így este felé valaki mégis egy kis olvasnivalót keresne inkább, a zajos vacsora után nyugalomra vágyva, nekik hoztam egy kis olvasni valót.

Ebben az évben egy csodálatos kezdeményezés része lehettem, jelentkeztem a Lyla és Gigger által szervezett blogger karácsonyra. A játék lényege annyi volt, hogy mindenki kapott egy kis angyalkát, aki a mai napon megajándékozta őt egy igazán személyes meglepetéssel (novella, rajz, fejléc stb.) Nagyon jó érzés volt a részesévé válni az egésznek, dolgozni a novellámon és izgatottan várni, hogy mit és kitől kapok. (Egy fantasztikus fanfic novellát kaptam Lucia Summertől, keressetek rá az ő blogjára is ♥)

Lényeg a lényeg, a novellát amit én írtam szeretném veletek is megosztani. Az az igazság, hogy egy ideje nem sikerül egyik történetem se úgy igazán, csak kavarognak a fejemben a gondolatok, van vagy öt regényötletem a kis jegyzetfüzetemben, de valahogy egyikkel se sikerül úgy igazán elindulnom. Ez a novella viszont még engem is meglepett, egészen magával sodort a történet, ha nem lett volna határidős az ajándékozás, lehet egy egész kisregény kerekedett volna belőle. Így viszont lett egy olyan novellám, amire bevallom magam is büszke vagyok.

Nagyon sok szeretettel írtam Abeth-nek (http://tebolyabeth.blogspot.hu/) és remélem ti is élvezettel olvassátok majd ♥

Csokoládé fondü

Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek, még jelentkezem ebben az évben, ne aggódjatok! 😉

Ölel mindenkit: Criszi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.