2018 itt jövünk!

Sziasztok!

Nagyon boldog újévet kívánok minden kedves olvasómnak! Igen, késve egy kicsit, de ki lennék, mert nyilván nem én, ha pontosan érkezett volna a bejegyzés?

Tervek vannak erre az évre is, kinek nincsenek, de egyenlőre egyiket se szeretném kikürtölni a világnak. Annyi legyen most így előre, hogy idén a reményeim szerint már nem maradtok regény nélkül, és jóval több novella/egyperces is érkezik majd, tavalyhoz képest.

Az már most biztos, hogy ez az év sem lesz sétagalopp, de míg tavaly ráfogtam az érettségire és az egyetemkezdésre, idén már nem fogok kifogásokat keresni. Ideje keményen dolgoznom értetek, kedves olvasók 😉

Nyitásnak pedig hoztam egy meglehetősen furcsára sikerült egypercest, ami kicsit azt hiszem az Alice Csodaországban című történetet idézi. Számomra legalábbis. Mindenesetre ha szerettek kicsit borzongani, és elgondolkozni, bátran szánjátok rá ezt a rövidke kis időt (tényleg nem egy nagy esszé, ne aggódjatok)

Macskás

Holnap is jelentkezem, egy kedves kis díjjal, amit még jó ideje kaptam Babutól (http://galactic-nightmares.blogspot.hu/) és szégyen, de majdnem megfeledkeztem róla. Szóval számíthattok pár újabb kéretlen információra rólam.

Addig is sok sikert mindenkinek, kívánom, hogy az összes célotokat elérjétek, és mindenki egy picit közelebb jusson a saját álmaihoz!
Ölel mindenkit: Criszi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.